Mrs HMKF Story
Kehilangan /;
Wednesday, December 5, 2012 Wednesday, December 05, 2012 0 Atashinci(s)

Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku
Ku merasa tlah kehilangan
Cintamu yang tlah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada
Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku
Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita
Takkan ku sia-siakan kamu lagi
Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku
Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita
Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Takkan ku sia-siakan kamu lagi. (2x)

Gaduh -.-
Monday, November 5, 2012 Monday, November 05, 2012 0 Atashinci(s)

Assalammualaikum awak sumee ^^v . Dah lama itee tak updated blog kann :") . Maaf , busy bekerja , now itee kerje dekat tempat baruu XD . Okay laa takda laa stress sgt macam kerja dekat tempat lama kan ;/
Err , even gaji dia turun cket dari gaji sebelum neh , kira okayy laa aku boleh balik awal . Tak penat sgt kann (; . Semalam o4/11/2o12 . Hmmmm , masa tuhh dekat rumah mybabybooo :DD . Mulamula memangg laa nampak happy jee dgn abiee , tapi tak sangka pulak tengahari tuh boleh bergaduh dgn diaa :/ . Sampai nangis-ii dibuatnyaa . Sayangg , kitaa dah laa cepat sensitif , kalau duadua keras kepala siapa yang nak mengalah ;/ . Sayang , beby mintak maaf kalau selama kita couple nehh beby ada menyusahkan awakk . Im not perfect sayang . Setiap manusia buat kesilapan . Beby tak mintak pun kita gaduh syggg . Beby sayang awak tahuu tak sygg :/ . Im sorryyyyyyyyyyyyy . Beby takmahuu gaduh dgn awak lagii sayang :/ . Please mydearr ); . Iloveyou ! <3

No title ^___^
Monday, October 15, 2012 Monday, October 15, 2012 0 Atashinci(s)

Assalammualaikum & Selamat malam ^^v , hiiiiii *lambai-2 tangan [; . Dah lama rasenye anyzz tak updated blog :) . tgk laa bila last date Anyzz updated blog >.< . Apa khabar sume ? Sihat tak ? Anyzz alhamdulillah sihat adanyaa . Cume hati agak kecewe sedikit . Biase laa kan relationship mana yang tak gaduh kannn ? Sama jugaa relayy Anyzz dgn Allan /; . Last week Anyzz dapat satu tahuu sesuatu yang sangat laa buat Anyzz keceweeee ! T__T . hmmmm , hati siapa yang tak kecewe kannn bila dapat tahuu partner dia ade orang lainnn -.- . that time Anyzz dapat tahuu mmg sakit hati kitee neyy -.- . Kenape semua neyy harus berlaku . Ada saja yang tak kene dengan relayy kitee sayang . Ini dugaan hidup kan sayang . Kita mesti berani tempuh dugaan yang dtg && selesaikan dengan cara yang elok . Now , alhamdulillah , relay Anyzz dengan dia dah okay sikit . tapi kdgkdg tuhh ada laa jugak gaduhnyaaaa . hmmm , im tired -.- . hmmm . i need think bout thattt . really hope this relationship till the end my life . i want married him , i will waiting u mydear >.< . Byebye <3

# Selamat Ulang Tahunn Sayang ^^v
Friday, April 27, 2012 Friday, April 27, 2012 0 Atashinci(s)

Assalammualaikumm ;') . Hi sayang anyzz ;') . How are you dear , how awakk sumee sehadd , AMIN >< . Dah lame anyzz tak updated blog kenn ? Dah bersawang dah blog neyhh , hee -.- . Maaf yee anyzz busy sgt dengan kerje && nak ready bufday party untuk gulegule kapas anyzz ^^v . Siapakah ? Siape lagii >.< . Muhammad Azlan Bin Darmaini laa :') . My boyfiee ^^v . Hee ;') . Semalam 26/o4/2o12 tepat pukul 12.oo AM anyzz say selamat hari jadi dekat hubby ;') . That time kiteorg ade dekat karoke bersame kakak tersayang Lala && Rusdy *Bff allan . Hee , that time anyzz happy sgt sebab tgk dea happy ;') . Im happy too sebab jadi org first wish bufday deaa ^^v . Selamat hari jadii sayang *gedikk nak wish byk kalii , taksalah kenn , setahunn sekali jee punn , winkwink XD . Okayy , malam tohh texting dengan dea sampai pukul 3 pagii :') . Thenn , malam semalam after anyzz dah balekk kerje && siapsiap muee untuk bufday deaa , just tunggu dea dtgg ;') . Makan-2 , after makan Supriseeeeeeeeeeeee , datang laa kek ;') . Wakakaa , kek ade kaki , HAHA , nvm laa :DD . After deaa nampak kek tohh anyzz say Selamat Hari jadi sayang , ILY ! <3 . Wee , sweet takk ? HAHA , kperasan , mmg ! . Dea senyum ;') . OmAllah , taktahuu nak gambarkan mcm manee betape gembire nye anyzz bilee tgk deaa happy lagi pulakk pada hari ulang tahunn deaa ;') . Hee , what present i give to himm ? Ade laa rahsiee ohh ^^v . Nanti anyzz post dekat fb aww , hikhikss . Waiting yaa ;') . Ini kalii pertame anyzz buat bufday party untuk bf anyzz ;') . Walaupun tak seberape tapii anyzz dah buat yg termampu untuk gembirekan deaa . Thankss jugee dekat kakak ( LALA ) sbb tlg buat suprise neyhh untuk allan . >.< . Lovebothofyouu !

For my dear Allan ;') : Selamat Hari Jadi yang ke-18 hubby ;') . Dah tue bieyy beby neyhh ;') . Hee . Semuge panjang umur && murah rezeki aww sayangg ;') . Hope bieyy sukee presents yang beby bagii untuk bieyy tohh walaupun hadiah tohh tak seberape ;') . Hopefully you like it hubby ^^v . Semuge happy-2 selalu sayang :DD . Beby sayang awakk bieyy , ^^v . Thankss sebab dah bertahan dengan perangai beby ;') . And sebab saluu pujuk beby if beby merajuk , hee ^^v . Susahkan nak pujuk budak hati kering && keras kepale neyhh ;') . ILOVEYOUSOMUCH MUHAMMAD AZLAN BIN DARMAINI :') <3 . *mmuuahh pp ckett ! ^^v . Sampai sinie jee , Kbye sayang , Assalammualaikum ;') .

#Bengang
Saturday, February 18, 2012 Saturday, February 18, 2012 0 Atashinci(s)

Assalammualaikum readers andAnd selamat petang (; . Tgh buatt ape jee tohh ? Anyzz tgh online + updated blog sajee neyhh (: . Ngee , customer tgh takde toh yang dokk ngadap lappy jee kerje nyee ,hikk , kalau bos adee tak boleh nak online , nanti kene marah baruu padan mukee ken *Anyzz jugee yang kene ken ken (; . Err --, dah laa tgh hujan dekat cniee , adoiii , mmg bosan laa , pluss mengantukk tak payah cakap laa ken , mmg sleepy laa ken skrgg neyhh . :/ . mmg rasee nak tidur jee tapii ape boleh buatt kenee kerjee laa Anyzz oii ( . *kerjee-2 , jgn malas okayy ! . hehee . Okayy , tadii Anyzz text laa dgn MyHeartBeatt , elokk tghh best text cakap pasal nak hangg esok , tgk-2 deaa cakap dea tak boleh nak keluarkan duett sebab bank tutup . Ggrr , mmg bengangg laa Anyzz di buatt nyee , takkan laa dea tak tahuu yang bank mmg tutup pade hari Sabtu && Ahad . Err -.- , elok mood Anyzz tgh okayy terus SPOIL gilee , dah laa tgh pening palee , dea pulak buatt hal dgn Anyzz , S***** ! . Kalau laa dea bukan Anyzz punye HeartBeatt mmg dah kenee makii aww , sabar jelaa . Ishh , dea selalu mcm neyhh , ini bukan kali pertame dea buat Anyzz mcm neyhh , dah byk kalii tak terkiree rasenyee . Sayang , kalau awak rase plan kitee tak jadii , awak bgtahuu laa Anyzz awal-2 , takde laa Anyzz nak tacingg , marah andAnd sakedd hatii dgn awak syggg .ini tak awak saluu inform tak jadii last minute . Awak pun tak sukee kalau asyek kenee marah jee ken ? :/ . Anyzz pun tak sukee nak marah-2 awak la hby -.- . Pleasee aww sayang , Anyzz tak sukee nak marah-2 jee , nanti awak pun bosan kenn hby , nanti awak carii gurl laen pulak , taknak laa mcm tohh , Anyzz tak mahuu hilang awak laa syggss ! . Awakk , dah janji ken taknak buadd Anyzz nanges lagii , so lepas neyhh , tolong aww jangan buadd Anyzz nanges lagii :/ . *kuatt tacing ? yee , mmg pun ! (Y) . Awakk , Anyzz mmg saluu tacing tapii Anyzz tetap sayang awak laa hby ! . Kitee dah nak masuk 3 tahunn ken sayangs , takkan laa hanye pasal neyhh hubungan kitee break ken , Anyzz taknak hilang awak hby :'/ . Sayang , tolong aww jagee hati Anyzz lepas neyhh , Anyzz tak mintak ape-2 pun darii awak , cumee jagee perasaan Anyzz mcm manee Anyzz jagee awak :/ . *Hopefully bieyy ! , ILOVEYOUSOMUCH MUHAMMAD AZLAN <3

Kembalii :}
Thursday, February 16, 2012 Thursday, February 16, 2012 0 Atashinci(s)

Assalammualaikum dear , (; . IM BACK , ngee , takde laa act neyhh blog lamee Anyzz , tgk dah comel kenn , hikss , thanks to aen sebab tlg editkan (; . ILY , muahh ! . Papee pun blog Anyzz yang lagii satuu tohh still adee , rajenrajen laa dtg blog Anyzz ehh , dah bacee story Anyzz ? Thankyou sayang ,ehh-2 , before nak exit tekan FOLLOW aww , kbhaii honeyboo :DD

#Skin Baruu :)
Thursday, February 16, 2012 0 Atashinci(s)

#Just edit For New Skinn :) Kbye ! ( aen myien )

About



Hello and Welcome to my pinkblog. watever on your mind here ! ;)





Cbox Song ;



cbox code here .

Big Claps

The Skin By : Ainna
Edit From : Mrs Af
Basecode : Pieqah
Edited : ANYZZ

All rights reserved ® Your name 2012.